Tandem

Primul tău salt

Ce este saltul în tandem ? Un salt în tandem este o experiență care se adresează celor ce nu dețin licență de parașutist, fiind un salt pe care îl puteți efectua fixat de un instructor experimentat. Cu toate că puteți avea posibilitatea de a pilota parașuta, instructorul rămâne în control în orice moment. După un briefing aprofundat cu o durată de aproximativ 30 minute, saltul se face de la aproximativ 3000 de metri și include o cădere liberă de 30 secunde înainte că instructorul Dvs. să deschidă parașuta.

Saltul în tandem este cea mai bună și cea mai ușoară cale pentru a avea un prim contact cu parașutismul, oferind siguranță totală și în acleasi timp senzația completă a unui salt solo.

Ce servicii oferim ?

Opţional, la Skydiving Center poţi beneficia de servicii de filmare - fotografie. Împarte distracția cu prietenii și familia și retrăieste primul salt de fiecare dată când privești filmarea sau fotografiile inedite din timpul saltului. Cameramanii noștri sunt profesioniști în arta fotografică și cea a filmării, iar cu ajutorul camerelor montate pe căști vor fi în cădere liberă lângă tine pentru a filma momentul unic al căderii libere. După aterizare, în doar 30 de minute, vei putea intra în posesia CD/DVD-ului tău, sau vei primi filmarea și pozele pe e-mail.

Cum rezerv un salt ?

Nimic mai ușor! Sună-ne sau folosește formularul de contact pentru a programa un salt în tandem pentru tine sau pentru prietenii tăi.