Cursuri

Vrei sa devii parasutist ?

Skydiving Center oferă salturi în Tandem și instrucție prin salturi cu deschidere automată (Static Line). Metodele noastre de antrenament, precum și echipamentul sunt aliniate ultimelor tendințe ale tehnicii, în timp ce toți instructorii Skydiving au atât licență internațională, cât și pe cea eliberată de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Static Line

Static Line reprezintă saltul cu parașuta cu deschidere automată și este un sistem de formare care te duce de la primul salt până la licențierea ta ca parașutist. Nu ai nevoie de nici o experiență anterioară în a efectua acest tip de formare. Static Line, sau saltul automat, este folosit în scopul de a obține siguranța că o parașută este deschisă imediat după ieșirea din aeronavă, indiferent de acțiunile întreprinse sau luate de parașutist. Cu toate acestea, parașutistul trebuie să adopte și să mențină o poziție adecvată pe parcursul întregului proces de deschidere, pentru a minimaliza posibilitatea unui incident.

La instruirea teoretică ce se va face la sol vor fi predate tehnicile de părăsire a aeronavei și aerodinamica corpurilor în cădere liberă, ceea ce înseamnă deprinderea unei poziții stabile, aerodinamică și tehnica de pilotare a parașutei, cu alte cuvinte vei învăța să orientezi o parașută și să aterizezi în deplină siguranță.

Abilitățile fizice vor fi evaluate pe parcursul zilelor de pregătire teoretică și se vor încheia cu un test scris. În ziua următoare vei putea efectua primul salt cu parașuta ta de la înălțimea de 1200 metri, iar parașuta va fi deschisă automat printr-o comandă automată atașată de aeronavă.

Pentru dezvoltarea abilităților, precum și pentru a înregistra un progres gradual spre salturile în cădere liberă, creșterile de altitudine se vor face în etape, până la atingerea înălțimii de 3000 de metri.

Minimul de salturi necesare pentru a obține o licență de parașutist este de 25. Această licență este "pașaportul" tău de zbor, care iți va permite executarea salturilor pe aproape orice aerodrom din lume.

Înscrie-te la cursuri

Sună la +40743826336 sau lasă-ne datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp.